Révfülöpi tábor


Részvételi díj: 46.000 Ft/fő, amelyből fejenként 45.000 Ft befizetésre kerül a Dabas és Környéke Üdülőtábor Alapítvány részére. Ez az összeg fedezi a szállás, étkezés, oda-vissza utazás és strandbelépő költségeit. 1.000 Ft-ot gyermekenként a kézműves foglalkozáshoz szükséges eszközök, alapanyagok vásárlására fordítunk.

Gyál Város Önkormányzata 12.000 Ft/fő támogatást nyújt a gyerekek táborozásához, amelyet a pedagógusok, nevelők által szervezett tábori programokra fordítunk:


Információk:


Időpont: 2023. július 12 - 19.

4-7. évfolyam

Cím: 8253 Révfülöp, Kacsajtos u. 50.

https://revfulopitabor.hu


Indulás: július 12. szerda 6:50-7:00, gyülekezés 6:30-kor!

Utazás a tábor által küldött külön buszokkal. Indulás és érkezés az iskola előtt.

A buszok szélvédőjén ki lesz téve, hogy melyik osztály (jelenlegi tanév szerint) melyik buszra száll fel és ki lesz a vezető pedagógusa. A vezetőjénél gyülekezzen mindenki és adja le a taj kártya másolatot, valamint a szülői nyilatkozatot arról, hogy egészséges! (Dokumentumok, egyéb dokumentumok között megtalálható, vagy a portán kérhető papír alapon)  Az ifisektől a táborban fogom összegyűjteni!


Telefonálási rend: minden nap az ebéd utáni csendes pihenő ideje alatt. Kb. 13-14 óra között 

Amennyiben a táborban azt vesszük észre, hogy a "telefonozás" a programokban való részvétel, vagy a pihenés kárára megy, attól elvesszük a telefont, és csak az ebéd utáni csendes pihenő idejére kapja vissza.

Kérjük, hogy a telefontokba és a pénztárcákba írják bele egy cetlin a gyermek nevét és azt, hogy Dabasi Ifjúsági Tábor - Révfülöp - elérhetőség: erdeigabriella@ady-gyal.hu. Így elvesztés esetén jó eséllyel visszakerül hozzánk és a gazdájához.


Költőpénz: naponta kb. 2000-3000 Ft (fagyira, nasira, üdítőre - jégkását csak az utolsó napon engedélyezünk (bevált hagyomány, tapasztalat :-) - lényegesen kevesebb a torokfájás, torokgyulladásos megbetegedés a tábor ideje alatt)

Első napra pakoljanak elegendő hideg élelmet, innivalót, mert csak vacsorát kapunk! Az otthonról hozott, megmaradt romlandó ételeket első este a vacsora után kidobjuk.

Lista:

Kis hátizsák kiránduláshoz, strandoláshoz

Fejfedő napszúrás ellen (messze van a strand, kb. fél óra séta)

LEPEDŐ- annak is kötelező, aki hálózsákot hoz! Minden ágyat kötelező saját lepedővel letakarni a gyerekek egészségének megőrzése és a tisztaság megtartása érdekében.

Párnahuzat és paplanhuzat annak, aki nem hálózsákot hoz.

Kettő zárt cipő, papucs, esetleg szandál

2 törölköző (1 a strandoláshoz, 1 az esti zuhanyzáshoz)

fürdőruha

tisztálkodó szerek (tusfürdő, fogkefe, fogkrém, sampon, balzsam, fésű, nedves kéztörlő kiránduláshoz, szúnyogriasztó spray, naptej, papírzsebkendő)

8 alsónemű, zokni

pizsama

4-5 póló, 3-4 rövidnadrág, szoknya vagy nyári ruha

2 hosszú nadrág, tréningnadrág, pulóver hideg idő esetére

esőkabát

zseblámpa, kulacs, töltő

Ha valaki rendszeresen gyógyszert szed, kérem adja oda csapatvezetőjének a megfelelő információkkal.


Program: Lesznek hagyományos tábori programok (sport, vetélkedő, hajókázás, számháború, túra, sok-sok játék, kézműves foglalkozások stb.), de meglepetéseket is tartogatunk számotokra. Természetesen sokat fürdünk, ha az idő engedi. Egész napos kirándulást és sétahajózást is tervezünk.


Elhelyezés 6-8 fős, fürdőszobával ellátott kőházakban.


Programok szervezése és felügyelő pedagógusok: az Ady iskola tanárai, tanító nénijei és dolgozói.


Hazaérkezés július 19-én 4-5 óra körül. Minden gyereknek szólunk, hogy írjon haza, amikor elindultunk Révfülöpről.


Remélem nem felejtettem semmi információt, ha valakinek kérdése van, írjon az erdeigabriella@ady-gyal.hu-ra.


Köszönettel:

Jászné Erdei Gabriella

táborvezető